Kerkdiensten bijwonen? (gewijzigd) Kerkdiensten bijwonen? (gewijzigd)


Vanaf zaterdag 25 september 2021 is het houden van 1,5 meter afstand komen te vervallen. Dit betekent voor onze gemeente niet dat we alle maatregelen direct zullen loslaten.
We verzoeken onze gemeenteleden om elkaar de ruimte te geven door niet te dicht op elkaar te gaan zitten in de kerkbanken.
Als kerk gaan we niet werken met QR toegangscodes, maar er zal wel aan de gemeenteleden worden gevraagd om thuis te blijven wanneer men klachten heeft die passen bij de symtonen van het coronavirus, zoals hoesten, koorts, kortademigheid etc. Ook zullen we bij binnenkomst vragen aan de gemeenteleden om zich te registreren op de aanwezigheidslijst die daarvoor klaar ligt. 
Deze maatregelen die per 25 september van kracht zijn, gelden tot en met 1 november 2021. Rond deze data zal onze regering de maatregelen opnieuw overwegen. 
Kort samengevat: Geef elkaar de ruimte! en blijf thuis bij klachten.


De kerkdiensten van Het Vierhuis zijn tevens te volgen via 'Kerkdienst Gemist'. 

Kerkdienst Gemist.nl heeft een handige App voor op uw tablet of smartphone. Met deze App heeft u een betere verbinding dan via een browser op uw tablet of PC. U kunt de diensten later altijd terug kijken en luisteren. Kijk voor meer uitleg op de pagina: Kerkdienst Gemist.nl.
 
terug