Gevraagd voor de "open kerk 2022" Gevraagd voor de "open kerk 2022"


Gevraagd…..

Van 9 juli t/m 10 september a.s. is de Petruskerk in ’s-Heer Arendskerke weer opengesteld op de zaterdagmiddagen van 13.30 uur tot 16.00 uur. Zaterdag 10 september is het Monumentendag en dan is de kerk open van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Graag willen we een expositie maken van kunstwerken gemaakt door gemeenteleden. Dit mag werkelijk van alles zijn, zoals schilderijen, tekeningen, handwerkresultaten, macramé, beeldende kunst, gemaakte poppen, foto’s, sieraden, enz. enz.. Tijdens de veertigdagentijd hebben we al kunnen zien dat er veel kunstenaars onder onze gemeenteleden zijn. Jong en oud en alle leeftijden, iedereen mag meedoen. Hoe meer spullen en hoe meer verscheidenheid, hoe leuker en interessanter is het voor mensen om te komen kijken.
U doet toch ook wel mee!

Daarnaast zou het fijn zijn als er nog een paar enthousiaste vrijwilligers mee willen doen aan het bemensen van de zaterdagmiddagen zodat je als vrijwilligers één of hooguit twee keer een zaterdagmiddag mensen ontvangt om onze mooie kerk te laten zien en er over vertellen.

Inleveren van kunstwerken: Uiterlijk 2 juli bij Helma Joosse of na een kerkdienst bij één van de kerkenraadsleden. Kunstwerk is duidelijk voorzien van naam en emailadres van de maker. Indien mogelijk met een bijgevoegde korte toelichting/uitleg. Op 10 september om 17.00 uur kunt u uw kunstwerk ophalen of u kunt een afspraak maken wanneer u daarna uw kunstwerk wil ophalen.
Helpt u mee om de kerk te bemensen? We zijn heel erg blij met uw inzet!
Contact s.v.p. via e-mail: helmajoosse@zeelandnet.nl

Uw reacties zie ik graag tegemoet.

Helma Joosse


 
terug