Benefietconcert in de Mythe op 8 december Benefietconcert in de Mythe op 8 december
Amecet in Oeganda bestaat 21 jaar!
Wordt gevierd met een benefietconcert in de Mythe te Goes op 8 december 2022.


Begin december 2001 werd Amecet (schuilplaats) in Soroti geopend. Geen grootse opening, maar het eerste kindje, Sarah, werd onthaald. Sindsdien heeft Amecet honderden kinderen mogen opvangen. Els van Teijlingen en haar staf van medewerkers hebben gezorgd dat er een veilige plek was waar kinderen kind konden zijn, er was voedsel en medicijnen, zorg en liefde. Geen weeshuis, maar een opvanghuis. De kinderen gingen na een tijd weer terug naar de familie of binnen Oeganda naar een pleeg- of adoptiegezin.


Els van Teijlingen komt met 2 dochters naar Nederland in december. Daarom organiseert stichting de Figurant een benefietconcert, “Goes geeft thuis” op donderdag 8 december in de Mythe te Goes. Aanvang is om 20.00 uur. Voor 12 euro kun je er bij zijn en al het geld wat op deze avond overblijft gaat naar het 21-jarige werk.
Het programma staat in het teken van “Verhalen van Hoop”. Naast veel negatiefs is er Goddank ook nog veel positiefs in de wereld. Amecet is zo’n verhaal in Oeganda. De afgelopen 21 jaren zijn daar een voorbeeld van.

Er zullen die avond verschillende muzikanten spelen en zingen:
  • Marscha de Nooijer  (singer-songwriter met aan de piano Stoffel Biesterbosch)
  • Jens Borgaard (singer-songwriter uit Leipzig)
  • Rob Bitter & Friends ( Ierse muziek)
  • Theo van Teijlingen (Troubadour)
  • + verrassing vanuit Oeganda!
Het belooft een avond van ontmoeting, hoop en delen te worden. Kaarten te bestellen bij de Mythe in Goes (T +31 (0)113 213213 of https://www.zeelandtheaters.nl/ )

Een mooie manier om dit werk, wat door veel mensen in Zeeland en omgeving gesteund wordt door gaven en gebed, (opnieuw) te ontmoeten.
 
terug